Choko-mandelcupcakes med fudgetopping

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
175 g.BasismelKØB HER
20 g.TapiokastivelseKØB HER
125 g.Sukker 
3 spsk.Kakaopulvwe 
1 tsk.Bagepulver 
2,5 dl. Vand 
2 dl.Olie 
50 g.Hakkede mandler 
100 g.Hakket chokoladeKØB HER
   
Topping:  
120 g.ChokoladeKØB HER
125 g.Plantemargarine 
450 g.Flormelis 
1 tsk.Vanilje 
125 ml.PiskecremeKØB HER

Sådan gør du:

Fremgangsmåde dej:

  1. Bland olie og vand.
  2. Tilsæt mel, tapiokastivelse,  sukker, bagepulver og kakao i væsken og rør til dejen er glat.
  3. Vend hakkede mandler og mørk chokolade i.
  4. Hæld dejen i muffinsforme.
  5. Bag kagerne ved 170° i 30-35 min.
  6. Lad kagerne afkøle og pynt dem med toppingen.

Fremgangsmåde topping:

  1. Smelt chokokolade sammen med margarinen og vanille over vandbad. Tag skålen af varmen.
  2. Sigt flormelissen ned i chokolademassen og pisk med en håndmixer på laveste hastighed. Blandingen bliver tyk og hård men skal piskes virkelig godt sammen.
  3. Hæld nu piskecremen i lidt efter lidt under piskning.
  4. Pisk indtil frostingen er glat.

Tilsæt evt. lidt revet appelsinskal til dejen, hvis du er til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *