Cake balls

Del denne opskrift

 

Opskriften passer ca. til 10 små kugler

100 g. Jumbo-muffin med orange/tranebær (ALBAG1238)
2- 3 spsk. chokoladecreme* (Se opskrift nedenfor på chokoladecreme. Alternativt kan man bruge mælkefri chokoladesmørepålæg, flødeost hvis man tåler dette, marmelade eller lignende.)
50 g. mørk chokolade til overtræk
evt. pynt

Chokoladecreme:
50 g. mørk chokolade
100 g. af den tykke del fra en dåse kokosmælk

Fremgangsmåde:

Smuldr kagen ned i en skål og bland det med chokoladecreme. Vurder hvor meget creme der er behov for, dette kommer an på, hvor våd/tør kagen er. Når massen er homogen trilles den til små kugler, der stilles på køl i en halv times tid. Smelt chokoladen over vandbad, dyb kuglerne i dette, og pynt dem evt. med krymmel.

Chokoladecreme:Stil en dåse kokosmælk på køl i et par timer, så den tykke del samler sig i toppen af dåsen. 100 g. af den tykke del af kokosmælken, skrabes af og kommes i en gryde, hvor det varmes op til næsten kogepunktet. Imens hakkes chokoladen fint og kommes i en skål, hvor den varme kokosmælk hældes over lidt af gangen, husk her at chokolade og kokosmælken skal røres ud, inden du hælder ny kokosmælk over. Sådan fortsætter du til du har brugt alt den varme kokosmælk og masen er helt blank og homogen. Herefter stilles hele herligheden i køleskabet, i minimum 4 timer.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *