Banoffee- og kokosmuffins

Disse dejlige, glutenfri muffins er lavet i samarbejde med kostvejleder Louise Sand Thomsen 🙂 Den syndige toffifee passer rigtig godt sammen med de øvrige sundere råvarer – til når der skal hygges lidt ekstra 🙂

Du skal bruge:

AntalIngrediensProduktlink
4Æg 
3Modne bananer 
1 pakketoffifee (125 g.) – glutenfri 
110 g.Mandelmel 
115 g.Kokosmel 
270 g.Kokosmælk 
80 g.Sukrin eller Sukrin MelisKØB HER eller KØB HER
3 tsk.Vaniljesukker
(eller frøene fra 2 stang vanilje)
 
3 tsk.Bagepulver 

Sådan gør du:

Bland de moste bananer, mandelmel, æg, kokosmel, kokosmælk, sukrin, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Hak toffifee groft og vend dem i dejen.

For dine muffinsforme med bagepapir og fyld dem op med dej. Bag dem midt i ovnen ved 150 grader varmluft i 40-45 minutter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *